
Ücretsiz VPN Servisleri 2021
Günümüzde bir çok ücretsiz VPN servisi olan uygulama, program mevcut. Gerek mobil, gerekse bilgisayarınız için hem program, hem tarayıcı eklentisi olarak pek çok VPN servisi seçeneğiniz bulunmakta. Sizlere alanında en iyi VPN servislerinin bulunduğu bir liste hazırladık...
VPN Nedir?: Yazıya başlamadan önce kısaca VPN nedir, VPN ne işe yarar sorularına yanıt vermek doğru olacaktır. VPN (Virtual Private Network) Türkçe: Sanal Özel Ağ. En kısa şekilde, internete, başka bir IP adresi üzerinden erişmenize olanak sağlayan bir hizmettir. Size şifrelenmiş güvenli bir kanal üzerinden internete bağlanma fırsatı sunar.
Ülkemizde sitelere erişim konusunda sık sık problemlerle karşılaşıyoruz, dolayısı ile interneti doğrudan özgür bir şekilde kullanamıyoruz. Bu gibi durumlarda VPN yani Sanal Ağ yöntemine başvurarak kendimizi olmadığımız bir yerde, başka bir ağ üzerinde göstererek interneti daha özgür ve gizli bir şekilde kullanma fırsatı yakalayabiliyoruz.
1. Windscribe
Windscribe VPN, rakiplerine göre "gizlilik konusunda daha dikkatli" olduklarını iddia ediyor ve şirket, oturumunuz kapandıktan üç dakika sonra tüm izlerinizi silmeye devam ettiğini savunuyor.
Bedava VPN hizmetlerinde aylık 10 GB bant genişliği ve 11 sunucu konumu kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı bile sunuyorlar.
Ücretsiz Windscribe kullanmaya başlamak için bir kullanıcı adı, şifre ve isteğe bağlı bir e-posta(10 GB ayrılması için gerekli) ile bir hesap açmanız gerekiyor. Daha fazla kullanıcı özellikleri elde etmek için Windscribe'ın sınırsız planınlarına geçebilir ve 50'nin üzerinde konumdan sınırsız veri ve bağlantı elde edebilirsiniz.
Windscribe; Mac, Windows, Linux, iPhone, Chrome veya Firefox uzantısı olarak kullanılabilir. Fakat henüz bir Android uygulaması bulunmuyor.
2.TunnelBear
TunnelBear; hızlı, basit, hafif ve kullanımı kolay VPN yazılımları ve eklentileri sunuyor.
Ücretsiz TunnelBear sürümü, ayda sadece 500 MB veri sağlıyor. Ancak sınırsız paket için ödeme yapıp üyeliğinizi yükseltebilirsiniz.
Güvenlik için TunnelBear, ağdan ağa taşınırken VPN hizmeti yeniden bağlanıncaya kadar tüm trafiği engelleyen bir "Uyanık Mod" içeriyor. Ayrıca kullanıcılar, bilgisayar açılırken otomatik olarak başlayacak şekilde yapılandırabilirler.
TunnelBear hizmetini kullanabilmek için, kullanıcıların öncelikle geçerli bir e-posta adresiyle birlikte bedava bir TunnelBear hesabı oluşturmaları gerektiğini hatırlatalım.
TunnelBear; Windows, Mac, iOS, Android işletim sistemleri ile Chrome ve Opera için tarayıcı eklentisi olarak kullanılabiliyor.
3. Speedify
Speedify, şifreli bir VPN bağlantısı varken bile hızlı olduğunu iddia ederek kendisiyle övünüyor. Speedify VPN, mevcut olan en son teknolojiyle bağlantınızı şifrelerken aynı zamanda kullanılabilir tüm internet bağlantılarınızı birleştirerek bunu başarıyor.
Hızının yanı sıra, sıkı bir "kayıt tutmama" politikasına sahip olduğunu ve bu yüzden sunucularına kalıcı hiçbir kullanıcı verisi kaydetmediğini belirtiyor.
Speedify'in ücretsiz sürümü her ay 1GB veri imkanı sunuyor. Eğer bu plan sizin için yetersiz kalıyorsa sınırsız veri planlarına ücret ödeyerek geçebilirsiniz.
Speedify; Windows, Mac, Android ve iOS işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.
4. ExpressVPN
ExpressVPN, internet üzerindeki en popüler VPN’lerden bir tanesidir. Bu seçenek dünya üzerinde 2000’den fazla sunucudan oluşan büyük bir ağa sahiptir ve hızlı bağlantılar kurmak isteyen kişiler için oldukça iyi bir seçenektir. ExpressVPN ayrıca bilgisayarlar ve mobil cihazlar için geçerli olan birçok işletim sistemi için de kullanılabilir durumdadır.
Şirket, British Virgin Adaları kökenli olduğu için ve herhangi bir veri saklama politikaları olmadığı için güvenlik konusunda herhangi bir endişe duymanıza gerek yoktur. Son olarak ExpressVPN, 30 günlük kullanım için sorgusuz sualsiz para iade garantisi veriyor.
2021 en iyi vpn uygulamaları, hızlı vpn android iphone, en iyi vpn projramları. windows vpn yasaklı sitelere giriş türkiye yasak şehit haberleri ülke en iyi vpn programları, vpn servisleri, android vpn program öneri, vpn google eklenti, yasaklı sitelere giriş, wikipedia giriş, vikipedia giriş, vikipedia vpn, wikipedia vpn, hangi vpn daha iyi, en iyi vpn hangisi, vpn nedir, vpn apk, vpn free, vpn full, vpn indir, vpn nedir, vpn ne işe yarar, vpn ope, vpn firefox